Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Osman Menteşe’den gazetecilere kaliteli zeytinyağ üretimi bilgilendirmesi

İlçemizin Zeytin ve zeytinyağ üreticilerinden Ali Osman Menteşe, Milas’ta 6.’sı düzenlenecek olan Zeytin Hasat Şenliği öncesinde Milas basın mensuplarını Ağaçlıhöyük Mahallesindeki Zeytin Sıkma Fabrikasında ağırlayarak,  soğuk sıkım birinci kalite zeytinyağ konusunda bilgilendirdi.

Osman Menteşe’den gazetecilere kaliteli zeytinyağ üretimi bilgilendirmesi

Milas Memecik zeytininin kalitesinin son derece yüksek olduğunu vurgulayan Ali Osman Menteşe kaliteli zeytinyağ üretimi konusunda basın mensuplarına detaylı açıklamalar yaparak, Milas’ın son dönemlerde kaliteli zeytinyağ üretiminde önemli gelişmeler yaşadığını belirtti.
1 Kasım Cuma günü basın mansuplarıyla Ağaçlıhöyük Mahallesindeki zeytinağı tesislerinde biraraya gelen üretici Ali Osman Menteşe, kaliteli zeytin üretmenin yolunun eğitimden geçtiğini söyleyerek, zeytin üreticilerinin yaptıkları işte iyi olmaları için kaliteli zeytinyağ üretiminin önemini vurguladı.
Soğuk sıkım birinci kalite zeytinyağ üretimi ile ilgili bilgileri basın mensuplarıyla paylaşan Ali Osman Menteşe basın mensuplarına soğuk sıkım zeytinyağ üretimini birebir olarak hem gösterdi, hem de bilgilendirmeler yaptı.
Zeytinde ve zeytinyağında marka olmak zorundayız
Milas zeytinlerinin ve zeytinyağının son dönemlerde tanıtım ve pazarlama anlamında zeytin hasadı şenlikleriyle öne çıktığını da vurgulayan Ali Osman Menteşe, kaliteli zeytinyağ kullanımının tüm yurt çapında yaygınlaştırılması gerektiğini de belirterek, “zeytin üreticisinin bilinçli ve eğitimli olması yaptığı işin kalitesini arttıracaktır” dedi.
Milas zeytininin ve zeytinyağının hem ülkede hem de ülke dışı tanıtımında ön planda olması için kaliteli zeytinyağı üretiminin önemini vurgulayan Ali Osman Menteşe, “bizi biz yapan değerlere mutlaka sahip çıkmalıyız” dedi.
 


 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis