Oyun ve galibiyet güzel

Milas Belediyespor:3 Alanya Belediyespor:1

Oyun ve galibiyet güzel

Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, Taner Kayar, Burak Köleoğlu, Nurgül Tatlı, Recep Yüksel, Meliha Tosun

Gözlemci: Ali İnan

Milas Belediyespor: Görkem Yazgan, Burak Eser, Onur İrteni, Samet Akyıldız, Mehmet Ali Doğan, Andaç Kapan, Taha Sabah, Selçuk Karakoyun, Batuhan Karaca, Mert Mutlu, Enes Güç, Ali Cebeci

Liberolar: Oktay Tetik, Barış Cetrefil

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Alanya Belediyespor: Emre Fatih Yar, Fejt Viliam, Eren Kanlı, Emre Çalışkan, Tarık Hepşen, Koray Baytemur, Esat Muhammet Avcı, İlker Büyükbayraklı, Şeref Göktuğ, Yacoubou Daouda

Libero: Batuhan Çalışkan

Teknik Sorumlu: Hakan Kâhyan

Liderliği Sevdiler

2020-2021 Voleybol Sezonu Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi karşılaşmasında ilçemiz takımı Milas Belediyespor lider takipçisi olarak Milas’a gelen Alanya Belediyespor’u güzel bir oyun sonrasında 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Lige deplasmanda Halk Bankasını 3-0 yenerek başlayan Milas’ın Kaplanları, peş peşe seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna yerleşti.

Ziraat Bankasını 3-0, deplasmanda Düzce Travelspor’u 3-1 yenen ilçemiz takımı 31 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı maçta Alanya Belediyespor’u 3-1 le geçerek zirve yarışındaki yerini korudu.

Karşılaşma yine Covit 19 Salgın hastalığı nedeniyle sınırlı sayıda seyirci önünde oynandı. Maçı Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat ve yönetim kurulu üyeleri de izleyerek takıma tribün desteği verdiler.

Sahaya Pankartla Çıktılar “Geçmiş Olsun İzmir”

Milas Atatürk Spor Kompleksinde oynanan voleybol ligi karşılaşmasında maç öncesinde ev sahibi takım Milas Belediyespor karşılaşmaya 30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle “Geçmiş Olsun” pankartı ile çıktılar. Karşılaşma, yapılan saygı duruşu sonrasında başladı.

Maçın Setleri

1.Set

Maçın ilk setinde konuk takım Alanya ilk sayılarda daha başarılı oldu. Teknik molaya da 12-9 Alanya önde girdi.

Maçta bir ara skor 15-10 Alanya lehine oldu. Bu sette ev sahibi takım Milas Belediyespor daha fazla bireysel hatayla oynadı. Ancak maçtan da kopmayan Milas toparlandı ve peş peşe aldığı sayılarla sete ortak oldu.

Alanya servis ve bloklardan aldığı sayılarla seti 25-19 aldı ve skoru 1- 0 yaptı.

2. Set

Karşılaşmanın ikinci seti Milas adına seyir zevki açısından oldukça güzel geçti. Milas’ın Kaplanları ilk sette yaptıkları bireysel hataları yapmayınca ortaya keyifli bir mücadele çıktı ve teknik molaya Milas 12-8 önde girdi. Teknik mola sonrasında oyuna ve sete hâkim olan taraf Milas Belediyespor oldu. Etkili smaçlar ve servisler sonucunda ekibimiz sette bariz üstünlüğünü kabul ettirdi ve seti 25- 14 gibi farklı bir skorla alarak maçta 1-1 lik beraberliği ve dengeyi sağladı.

3.Set

Maçın üçüncü seti oldukça heyecanlı geçti. Her iki takımın etkili ve güzel oyunu maçın kalitesini ve seyir zevkini arttırdı.

Teknik molaya ekibimiz 12-11 önde girdi. Seti bırakmayan konuk takım Alanya  aldığı sayılarla setten ve oyundan kopmadı.   Setin sonlarına doğru Milas Belediyespor sette 24-22 öne geçti.

Servis atışını kullanan Milas takımı topu rakip sahaya ulaştırdı ancak bu servis atışında pozisyon hatası yapan Alanya seti 25-22 kaybetti.

Maçta skor 2-1 Milas adına tescillendi

4.Set

Maçın dördüncü seti yine diğer setler gibi heyecanlı ve son derece keyifli geçti. Her iki takımın maçı kazanma adına yaptıkları mücadele tribünlerden alkış aldı.

Teknik molaya Milas’ın Kaplanları 12-9 önde girdi.

Karşılıklı olarak alınan sayılar setin sonuna kadar denk bir mücadeleyi ortaya koydu.

Seti 25-21 alan ilçemiz takımı Milas Belediyespor maçı 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla tamamladı.

Başkan Sporcularını Kutladı

Maçın 3-1 Milas adına bitmesinden sonra kulüp başkanı Muhammet Tokat salona inerek sporcularını ve takımın teknik sorumlularını kutladı ve alınan galibiyet için teşekkür etti.

Milas’ta konuk ettiği Alanya Belediyespor’u 3-1 yenerek liderliğini koruyan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı maç sonunda tribünlerden durmadan destek veren taraftarlarıyla galibiyetin sevincini yaşadı.

7 Kasım Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde oynayacağı Bigadiç Belediyespor maçı öncesinde aldığı bu galibiyetle moral kazanan Milas’ın Kaplanları, şampiyonluğun da en büyük adayı olduğunu peş peşe kazandığı 4 maçla ispat etmiş oldu.

Not: Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde grubumuzda oynanan diğer tüm maçlar ertelenmiştir.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık