Özge Anadolu finalde, Cumhuriyet Anadolu elendi

2019-2020 Muğla okul sporları liseli gençler kız ve erkek voleybol müsabakalarında ilçemizi temsil eden kızlar grubunda Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi, geçtiğimiz hafta içersinde Bodrum’da oynadığı 2 maçtan mağlup ayrıldı ve Muğla temsilciliği müsabakalarına katılma şansını kaybetti.

Özge Anadolu finalde, Cumhuriyet Anadolu elendi

 İlçemiz temsilcisi Bodrum grubunda ilk maçını Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi ile yaptı ve müsabakadan 3-1 mağlup ayrıldı.
İkinci maçında Bodrum Ayşegül Sevim Rüştü Anadolu Lisesi ile karşılaşan ilçemiz takımı bu maçtan da 3-0 lık mağlubiyetle ayrılarak Muğla temsilciliği maçları oynama hakkını kaybetti.
 Lise grubu erkekler voleybol müsabakalarında ilçemizi temsil eden Milas Özge Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ise Muğla’da oynadığı ilk maçında Muğla 75. Yıl fen Lisesini 3-1, ikinci maçında Fethiye Mehmet Erdem Anadolu Lisesini 3-2 yenerek Muğla Play Off maçlarına grup birincisi olarak katılma hakkını elde etti.
 Yarı Final Maçları
Milas Özge Anadolu Lisesi-2 Marmaris Anadolu Lisesi:3
Lise grubu erkekler voleybol Muğla şampiyonasında yarı finale kalma başarısını gösteren Milas Özge Koleji 10 Ocak Cuma günü Muğla Atatürk Spor Salonunda oynadığı play off karşılaşmasında rakibi Marmaris Anadolu Lisesine taybrek setinde 3-2 yenilerek Muğla şampiyonu olma hakkını elinden kaçırdı.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık