Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Parke kaplama çalışmaları devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediyesi ilçemizin yollarının çehresini değiştirmek ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yapılması gereken çalışmalar için alan çalışması yaparak, eksiklikleri yerinde tespit eden Milas Belediyesi ekipleri, ilçemiz mahallelerinde parke kaplama çalışması yaparak, yolları modern bir görüntüye kavuşturuyor.

Parke kaplama çalışmaları devam ediyor

Planlanan program çerçevesinde çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekipler İsmetpaşa ve Cumhuriyet Mahallerimizde yaklaşık 2000 m2’lik parke kaplama çalışması yaptı.

İlçemiz yollarının çehresini değiştirmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren Milas Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Balkan Sokak ve Muammer Aksoy Caddesi’nde 620 m2, İsmetpaşa Mahallesi Altınışık Sokak ve Deniz Sokak’ ta 1090m2 parke kaplama çalışması yaparak, ilçemiz mahallelerinin yollarını çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturdu.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Milas için hizmet üretmeye, insanımız için çalışmaya hiç durmadan devam ediyoruz. Ekiplerimiz planlanan programlar çerçevesinde hız kesmeden çalışmalarına sürdürüyor. Bu kapsamda İsmet Paşa ve Cumhuriyet Mahallelerimizde parke kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis