Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pazar yerleri için kuralar çekildi..

​​​​​​​Milas Belediyesi merkez, belde ve kırsal mahallelerde kurulan 15 pazar yerine açılacak tezgahlar için kura çekimini gerçekleştirdi.

Pazar yerleri için kuralar çekildi..

Milas, Selimiye, Ören, Kıyıkışlacık, Beçin gibi 15 farklı noktada kurulan sebze, meyve ve tuhafiye alanında faaliyet gösteren pazar esnafına, hizmet vereceği Pazar Yerleri için kura çekimleri tamamlandı. Başvuruların yoğun olduğu Pazar yeri kura çekimleri,  Milas Belediyesi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı.

Toplantı ve Düğün Salonunda yapılan kura çekimine  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Belediyesi Pazar Yerleri Belirleme Komisyonu üyeleri Tuncay Karaca, Ali Kurt ve Mustafa Özgülergil katıldı.

Çekiliş öncesi konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “15 Pazar yerimizde kura çekimi için buradayız. Bize pazar yeri için  yapılan talep 216, ancak boş yerimiz 187. Kuralarımızı Pazaryerleri tespit komisyonumuz ve Oda Başkanlarımız eşliğinde şeffaf olarak, açık şekilde yapacağız. Kura aşamasına gelene kadar yapılan çalışmalar için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kura çekimlerimizin pazarcı esnafına hayırlı olmasını diliyorum” dedi…

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis