Pedallar Bafa Hereklia İçin Dönecek

​​​​​​​Bafa Kapıkırı Mahallesi içersinde kalan Bafa Gölü kenarındaki Hereklia, 18-19 Eylül tarihleri arasında Uluslararası MTB Dağ Bisikleti Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Pedallar Bafa Hereklia İçin Dönecek
  • 09 September 2021, Thursday 9:58

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Muğla Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milas Kaymakamlığı, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Bodrum Dağ Bisikleti Sporları Kulübü Başkanlığı destekleri ile düzenlenecek olan Bafa Ultra MTB Şampiyonasıyla ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirme toplantısı Bafa Kapıkırı Selenes Pansiyonda 8 Eylül Çarşamba günü yapıldı.

Selenes Pansiyonda yapılan bilgilendirme toplantısına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Bingöl, Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Bodrum Dağ Bisiklet Sporu Kulübü Başkanı Ali Sonay, Jandarma Bölge Komutanı Erhan Dinçdelen ve basın kahvaltısı ve toplantısının koordinatörü Muğla Bisiklet Sporu İl Temsilcisi İlker Cömert, Bisiklet sporcularıyla basın mensupları katıldılar.

Düzenlenen basın toplantısında ilk konuşmayı Muğla Bisiklet Sporları İl Temsilcisi İlker Cömert yaptı ve düzenlenecek olan Hereklia Dağ Bisikleti Yarışlarıyla ilgili bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Toplantıda daha sonra Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü Başkanı Ali Sonay, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve son olarak da Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke birer konuşma yaparak bölgemizin tanıtımı adına yapılacak bu spor organizasyonun önemi üzerinde durdular.

19 Eylül Pazar günü Bafa Kapıkırı Heraklia’nın muhteşem görüntüleri arasında yapılacak olan Dağ Bisikleti yarışmasına ülkemizin dışında 8 ülke daha bisikletçilerini gönderiyor.

Mısır, İngiltere, Almanya, KKTC, İskoçya, Sırbistan, Azerbeycan ve Ukrayna’dan Dağ Bisikleti Sporcuları 19 Eylül Pazar günü Kapıkırın’da buluşacaklar. 20 yabancı 150 den fazla Türk olmak üzere 250’ye yakın sporcunun katılması beklenen Dağ Bisikleti Yarışlarında kadın ve erkek bisikletçiler yaş gruplarına göre 8 ila 16 kategoride pedal sallayacaklar.

Milas, Bafa ve Kapıkırı’nın tanıtımına büyük katkısı olacak Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışlarına tüm sporseverleri davet eden Muğla Bisiklet Sporu İl Temsilcisi İlker Cömert basın toplantısının sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederek “Muğla’da 4 mevsim spor etkinliklerimiz ilerleyen günlerde de devem edecektir” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık