Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi’nde Başkan değişti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği GYK Üyesi ve Muğla Aydın Bölge Sorumlusu Ethem Şahinoğlu, yazılı bir açıklama yaparak, derneğin Milas Şubesi Başkanlığı’nda bir değişim olduğunu bildirdi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi’nde Başkan değişti

Yapılan açıklama şöyle:

“Değerli Milas Kamuoyu ve Pir Sultan Abdal dostları.. Değerli canlar, bilindiği üzere Milas’da uzun süredir, Milas Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şube Başkanlığını, değerli dostum, yol arkadaşım Akif Özbilge yürütüyordu. Görülen lüzum üzerine, yönetim kurulu Akif Özbilge başkanlığında toplanmış olup, yeniden görev dağılımı yapılmıştır. Alınan sonuç itibariyle Şube Başkanlığı’na Seyfettin Metin getirilmiştir. Bugüne kadar görev yapan sevgili canımız Akif Özbilge’ye emekleri için teşekkür ediyoruz. Yeni yönetim şu şekilde oluşmuştur: Başkan Seyfettin Metin, Gürsel Doğan, Akif Özbilge, Hüeyin Beydağ, Hüseyin Ergun, Cenk Şimşek, Ali Yücel.

Yeni yönetime ve Şube Başkanı Seyfettin Metin’e, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkezi adına teşekkür ediyoruz. Yar Ali yardımcıları olsun.. Aşk ile..Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık