Çalıntı araç çekici üzerinde ele geçirildi

Milas’ta çalınan bir araç, Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz ve koordineli çalışması ile İstanbul’da çekiciyle seyir halindeyken ele geçirildi.

Çalıntı araç çekici üzerinde ele geçirildi
  • 24 August 2020, Monday 10:11

Milas’a bağlı Hayıtlı Mahallesi Çay Sokak’ta, 14 Ağustos 2020 tarihinde Onur Bozer’in evine girdikten sonra aracın anahtarını ele geçiren hırsızlar, park halindeki 48 ADC 88 plakalı aracı çalarak kayıplara karıştı. Araç hırsızlığı şikayeti üzerine titiz bir çalışma yapan Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını mercek altına aldı.

PLAKASI DEĞİŞTİRİLMESİNE RAĞMEN ARACIN İZİ SÜRÜLDÜ

Aracın plakasının değiştirilerek kullanıldığını tespit eden Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, plaka değişimi aldatmacasına kanmadı ve aracın İstanbul’a doğru yola çıktığı bilgisini İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirli ile paylaşarak koordine kurdu.

Nefes kesen takibin ardından araç, İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde yapılan koordineli çalışma ile çekici üzerinde ele geçirildi. Aracın, kısa sürede Milas’a getirilerek sahibi Onur Bozer’e teslim edileceği öğrenildi.

1 OTOMOBİL VE 2 MOTORSİKLETİ DE BULUNDU

Öte yandan, Milas’ta Hayıtlı Mahallesinden park halindeyken çalınan 1 otomobil ve 2 motosiklet, polisin araştırması sonucu bulunarak sahiplerine teslim edildi. Araçlarını teslim alan vatandaşlar polise teşekkür ederken, hırsızlık olaylarının fail yada faillerinin yakalanması için titiz bir çalışma yürütüldüğü bildirildi.

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık