Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pisti göremeyen uçak İzmir’e indi

Milas-Bodrum Havalimanı’nda bir süredir etkili olan sis nedeniyle uçaklar bugün de iniş ve kalkış sırasında sorunlar yaşadı. Ukrayna’nın başkenti Kiev’den gelen yolcu uçağı, havada defalarca tur attıktan sonra İzmir Havalimanı’na iniş yaptı. 

Pisti göremeyen uçak İzmir’e indi

Milas-Bodrum Havalimanı pistinde son günlerde yaşanan sis nedeniyle uçaklar bugün de iniş ve kalkış yapamadı. Dün iç hatlarda en az 12 uçağın gecikme yaşadığı öğrenilirken bugün de havalimanında benzer sorunlar yaşanıyor.
Dün Pegasus Hava Yolları'nın Kiev-Bodrum seferini gerçekleştiren PC7142 sefer sayılı uçağı ile SunExpress'in Hannover'den Bodrum'a gelen TC-SOR kuyruk tescilli uçağı Milas-Bodrum Havalimanı'na inişi öncesinde havada uzun süre tur attı.
Bugün ise Milas-Bodrum Havalimanı’na gelmek üzere 4.40’da Ukrayna’nın Kiev kentinden havalanan Türk Hava Yolları’nın TK1180 numaralı uçuşunda, pistin sisle kaplı olması nedeniyle iniş yapılamadı. Yolcu uçağı, Didim ve Söke semalarında dakikalarca tur attıktan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis