Pomelon Alışveriş Merkezi kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla penaltı ve playstation yarışmaları düzenliyor

Pomelon Alışveriş Merkezi tarafından 21-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 5. yıl etkinliklerinde penaltı ve PlayStation yarışmalarının birincileri, bir arkadaşıyla beraber tuttuğu takımın lig maçını canlı izleyecek.

Pomelon Alışveriş Merkezi kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla penaltı ve playstation yarışmaları düzenliyor

Pomelon Alışveriş Merkezi kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek Playstation Yarışması 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 14’te yapılacak. 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 14’te başlayacak Playstation Yarışması hakkında yapılan açıklamada; “Burada konsolların gücü konuşur. Takımını kur, sahaya çık, golleri sırala ve turnuvayı kazan. Bir arkadaşınla beraber gerçek bir maç keyfi yaşa. Hem de tuttuğun takımın maçına seni Pomelon götürüyor. Hadi hemen başvur” denildi.

Pomelon Alışveriş Merkezi kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek Penaltı Yarışması ise 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 14’te yapılacak. 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 14’te başlayacak Penaltı Yarışması hakkında yapılan açıklamada; “Herkes dikkatle seni izleyecek. Belki de geleceğin yıldız futbolcusu sen olacaksın. Kendini keşfetmek için hadi bu yarışmaya katıl, golleri at ve futbol heyecanını sürdürmek için bir arkadaşınla beraber tuttuğun takımın maçına gitmeye hak kazan. Sınırlı sayıda katılımın olduğu etkinliklere başvurmak ve etkinlik hakkında bilgi almak için: 0533 478 4705 nolu telefona başvurabilirsiniz.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık