Profesyonelliğe adım attılar

8 yıl önce Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü alt yapısında futbola başlayan 7 yıldız futbolcu, geçtiğimiz hafta içinde Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreniyle profesyonelliğe imza attılar.

Profesyonelliğe adım attılar

Futbolcuların aile bireylerinin de katıldığı imza töreninde; Mert Görgülü, Hüseyin Karabacak, Mehmet Ali Önoğlu, İsmail Tarım, Ege Bilsen, Kayahan Karagöl ve Ferit Özler isimli futbolcularla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Milaslı Futbolcu da Profesyonellik Yolunda

 

Milas Gençlikspor Kulübünde ve Yeni Milasspor’un alt yapılarında forma giyen daha sonra Bodrumspor’a giden yıldız futbolcumuz Ferit Özler de Bodrumspor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldıkları imza töreninde kendisini profesyonel yapacak imzayı attı.

 

Başkan Karakaya Kutladı

 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya imza töreninde yaptığı açıklamada profesyonelliğe adım atan 7 yetenekli futbolcusunu kutlayarak, futbolcularımızın geleceklerine yönelik bir çalışma içinde olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

7 alt yapı futbolcusunu kutladığını söyleyen Başkan Rıza Karakaya “Umut ediyorum ki genç futbolcularımız Bodrumspor’un başarısına uzun yıllar olumlu yönde katkıda bulunacaklardır” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık