PTT’de ‘Mobil Hizmet’ Dönemi…

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDH) tarafından ülke genelinde başlatılan ve geçtiğimiz yıl ilimize bağlı bazı ilçelerde uygulamaya konulan ‘Mobil PTT Hizmetleri’ artık ilçemizde de vatandaşın hizmetine girdi.

PTT’de ‘Mobil Hizmet’ Dönemi…

Bakanlığa bağlı PTT Genel Müdürlüğü tarafından ilçemize gönderilen mobil araç, dünden itibaren hizmete girdi. PTT Milas İlçe Müdiresi Nafize Canlıoğlu, mobil aracın haftanın dört günü ilçemize bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’nde konuşlanacağını, diğer günlerde ise Dörttepe ve Meşelik Mahallesi’nde konuşlanarak vatandaşa, bir PTT şubesinde yapılan tüm hizmetlerin bu araçla verileceğini söyledi.

Posta gönderimi, gelen gönderinin vatandaşa teslimi, kargo gibi hizmetlerin sunulacağını belirten Canlıoğlu; “PTT şubelerinde vatandaşa sunulan tüm hizmetler, bu mobil araçta da vatandaşımıza sunulacak. Aracın içerisinde bankamatik de var. Vatandaşlarımız tüm bankalara ait kartları da bu araçta kullanabilecekler. Ancak şu aşamada bankamatik hizmet veremiyor. Çünkü bu işlem için hizmet sunulacak bölgede internetin sürekli çekim halinde olması gerekiyor. İşte genel müdürlüğümüz de özellikle kırsalda sunulacak bu hizmetin altyapı sorunu çözmeye çalışıyor. Bu çalışma tamamlandığında vatandaşlarımız mobil araçtan bankamatik hizmetlerini de alabilecekler” dedi.

İlçemizin oldukça geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu ve kırsaldaki mahalle sayısının da bir hayli fazla olduğuna dikkat çeken PTT Milas İlçe Müdiresi Nafize Canlıoğlu; “Şimdilik bir araçla bu hizmeti vermeye çalışacağız. Önümüzdeki süreçte araç sayımızın çoğalmasıyla hizmet alanımız da genişleyecek” dedi.

       

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık