“MİLAS OT ŞENLİĞİ” 14 Nisan’da Kapıkırı’nda..

Milas Kaymakamlığı, ilçemizin yöresel lezzetlerinden en önemlisi ve Milas’ın simgelerinden biri olan ve MİTSO tarafından “Otlu Böreğine” de coğrafi işaret alınan yöresel otların tanıtılacağı bir şenlik düzenliyor. 14 Nisan’da ilki düzenlenecek olan ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale dönüştürülecek Milas Ot Şenliği, Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

“MİLAS OT ŞENLİĞİ” 14 Nisan’da Kapıkırı’nda..

Milas Kaymakamı Eren Arslan, “Bafa Gölü’nün doyumsuz manzarası eşliğinde, Herakleia Antik Kenti’nin kalıntılarının bulunduğu Kapıkırı Mahallesi’nde, bu sene birincisini düzenleyeceğimiz ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale getireceğimiz ‘Milas Ot Şenliği’ne tüm Milas halkını bekliyoruz” diyerek Milaslıları davet ettiği şenlik, Zeytin Hasat Şenliği’nin ardından ilçemizin tanıtımı açısından son derece önemli bir etkinlik olacak.

14 Nisan 2019 Pazar günü Bafa Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde Kapıkırı Mahallesi’nde düzenlenecek olan şenlik kapsamında; doğa ile baş başa, çeşitli aktiviteler, yarışmalar, yöresel otlardan yapılan lezzetli yemekler, canlı müzik eşliğinde programda yer alacak.

Bu sene birincisi düzenlenecek olan Milas Ot Şenliği, 14 Nisan 2019 Pazar günü saat: 10.00’da başlayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık