Ramazan Pidesi Fiyatları Belirlendi

​​​​​​​Ramazan ayında sofraların olmazsa olmazı Ramazan pidesi fiyatı belli oldu. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis toplantısında alınan kara göre; Milas’ta 250 gram ramazan pidesi fiyatı 15 lira, 300 gram pide fiyatı 20 lira olarak belirlendi.

Ramazan Pidesi Fiyatları Belirlendi
  • 29 February 2024, Thursday 17:08

İLK SAHUR NE ZAMAN?

Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan ramazanın ilk orucu için 1O Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkılacak ve ertesi gün ilk iftar yapılacak.

İLK TERAVİH NAMAZI NE ZAMAN KILINACAK?

"On bir ayın sultanı" ramazanın ilk teravih namazı, 10 Mart 2024'te ülke genelindeki camilerde kılınacak. Ardından ramazanın ilk orucu için gece sahura kalkılacak ve ertesi gün ilk iftar yapılacak.

KADİR KARAGÜLLE MİTSO MECLİSİ’NDE ANILDI

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis toplantısında, geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde hayatını kaybeden MİTSO Meclis Üyesi Merhum Kadir Karagülle için anma etkinliği düzenlendi.

MİTSO Meclis Üyesi Merhum Kadir Karagülle’nin vefatının ardından yapılan ilk Milas Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis toplantısında anma programı düzenlendi. Duaların okunduğu anma programına Kadir Karagülle’nin eşi Ümran Karagülle, kardeşi Ahmet Karagülle ve çocukları da katıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık