Saadet Partisi: Bursa Yunuseline Ruhsuz Beton Hançeri Vurulmasın

Saadet Partisi: Bursa Yunuseline Ruhsuz Beton Hançeri Vurulmasın
  • 23 March 2021, Tuesday 11:14

BURSA (İGFA) - Bursa'da bin 400 dönümük Yunuseli Havaalanına yapılmak istenen yoğun betonlaşma inşaat iddialarıyla ilgili Saadet Partisi de açıklama yaptı. İl Mahalli İdareler Başkanı İbrahim Özacar, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere siyasi iktidarın attığı yanlış adımdan dönmesinin Bursa'nın geleceği için önem arz ettiğini söyledi.

"TOKİ hançeri gibi havaalanı arazisine ruhsuz beton hançeri vurulmasın" diyen Özacar, "Kadim şehirlerde kentle anılan tarihi ve sosyal alanlar şehir medeniyetinin ayakta kalmasına ve şehir kültürünün kitlelere ulaşması için önem arz etmektedir. Tayyareciler Cemiyeti Vakfiyesi ve hatırası olan Yunuseli Havaalanı Cumhuriyet ile Bursa'ya mal olmuş değerlerimizden biridir. Bu anlamda Sayın Alinur Aktaş'a ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a sesleniyoruz. 'Ben yaptım oldu' anlayışından vazgeçiniz. Yaşadığı şehire fikir ve önerileri ile katkıda bulunmaktan başka hiçbir beklentisi olmayan halkımız başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımızın akademik odalarımıza, Saadet Partisi'nin yapıcı uyarılarına kulak verin" çağrısında bulundu.

"YUNUSELİ HAVAALANI ÇOCUKLARIMIZIN HAVA ALACAĞI YER OLSUN"

"Yunuseli Havaalanı arazisinin Bursa'nın yeşil alanı yarınımızın olan çocukların hava alanı olsun" diyen Özacar, "Gelin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınları için yaşanabilir Bursa için bu yanlıştan vazgeçin" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık