Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sağanak yağış ve fırtınaya dikkat!

​​​​​​​Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve ilçelerinde dünden itibaren şiddetli sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağına dikkat çekerek, vatandaşları olumsuz hava koşullarına karşı uyardı.

Sağanak yağış ve fırtınaya dikkat!
  • 11 December 2021, Saturday 9:48

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, dün için, Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağını duyurdu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, rüzgar ve fırtınanın Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde güney yönlerden fırtına (50-70 kilometre/saat), yüksek kesimlerde hamleli kuvvetli fırtına (70-90 kilometre/saat), yer yer tam fırtınanın (90-100 kilometre/saat) olacağı tahmininde bulundu.

Fırtınanın, 11 Aralık Cumartesi sabah saatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinden sonra tekrar kuvvetlenmesi ve pazar günü akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis