Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"Sağlık için, hepimiz için" ülke genelinde denetimler yapıldı

*Milas Kaymakamlığının öncülüğünde önceki gün yapılan denetimlerde meslek odalarının başkanları ve çalışanları da görev aldı. *Reşit Özer, Celal Devrim ve Mustafa Sezgin de Covid-19 denetimlerine katılarak işyerlerini ziyaret ettiler ve uyarılarda bulundular.

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının, meslek odalarının ve genel veya özel güvenlik kuruluşlarının katılımıyla tüm işyerlerinde  Covid-19 önlemleri denetlendi. Denetimlere valiler, kaymakamlar, belediye başkanları ile meslek odalarının başkanları da katıldılar.

 T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün Covid-19 önlemleri kapsamında 11 Ağustos 2020 tarihinde işyerlerinde denetimler yapılmasına ilişkin kararı gereğince valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, personeli ile meslek odaları ve polis, jandarma gibi genel kolluk birimleri ile zabıta ve özel güvenlik birimlerinin katılımıyla ülke genelinde "Sağlık için, hepimiz için" çağrısı ile işyerlerinde denetimler yapıldı. Denetimlerde, işyerlerinde uyarıcı ve bilgilendirici afişlerin ve dezenfektan madde veya kolonya olup olmadığına, işyeri çalışanlarının maske takıp takmadığına bakılarak uyarılarda bulunuldu.

T.C. İçişleri Bakanlığının 11 Ağustos'ta ülke genelinde Covid-19 salgınına karşı işyerlerinin denetlenmesi bildirimi gereğince Milas'ta Kaymakamlığının öncülüğünde ve eşgüdümünde oluşturulan denetim kurulları tarafından işyerlerinde Coronavirüs önlemleri denetlendi. MİTSO Yönetim Kurulu Bakanı Reşit Özer, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim ile Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin, işyerlerini ziyaret ederek işyerlerinde uyarıcı afişlerin, yeterli dezenfaktan olup olmadığını ve işyeri çalışanlarının maske takıp takmadıklarını denetlediler. Oda başkanları Reşit Özer, Celal Devrim ve Mustafa Sezgin, Coronavirüs salgının tehlikesine dikkat çekerek önlemlere ve uyarılara uyulmasını istediler.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis