“Sahte emlakçıları ihbar edin..!!!”

Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık, emlakçılık sektöründeki kaçak çalışmalarla, hem vatandaşları zora sokan, bu nedenle de emlakçılık sektörünün kirlenmesine neden olanlarla mücadele kapsamında, yeni çıkarılan yasalarla, emlakçılık işini yapmak isteyenlerin yükümlülüklerinin artırıldığını ve bu vasıflara sahip olmayanların bu mesleği yapamayacağını belirterek, bununla ilgili olarak meydana gelen son gelişmeleri belirten açıklamalarda bulundu.

“Sahte emlakçıları ihbar edin..!!!”

Mehmet Kırkık’ın konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle:

“Değerli meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza yine güzel bir haberimiz var. "Yetkisiz İşletme İhbar" butonu Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemine eklendi.

Korsan Emlakçılık faaliyeti yapanları ve mesleğini kötüye kullanıp vatandaşa kötü davranış ve usulsüzlükler yapan meslektaşlarımız olursa direk Ticaret Bakanlığının www.ttbs.gov.tr internet sitesi üzerinden ihbar edebilirsiniz.

Milas Emlak Müşavirleri Derneği olarak biz de bu konuyu yakınen takip ediyoruz.

Hem kayıtlı resmi emlakçı (İl Ticaret Müdürlüğünden Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesini Almış) meslektaşlarımızın haklarını koruyor, hem de yıllarca binbir zorluk ve emekle biriktirilen alın teri birikimlerini ve hayallerini heba eden kişileri ihbar ederek, vatandaşlarımızın zarara uğramasına engel olmaya çalışıyoruz.

Birlikte hareket edersek çok daha başarılı oluruz diye düşünüyoruz.

Kötü niyet taşıyan her kim olursa, direk bakanlığa, biz veya adli makamlara bildirmek suretiyle, herkesin işini rahatca yapma noktasında güvenli bir ortam sağlamayı inşa etmeye imkan sağlayacağız.

Emlakçının sermayesinin "GÜVEN" olduğunu belirterek, tüm meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, güzel bir yasam diliyoruz..”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık