Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“ŞAKA” GİBİ!..

İlçemize bağlı Hocabedrettin Mahallesi Karaca Sokak’taki Yıldırım Büfe adlı işletmeye gelen elektrik faturası, görenleri hayrete düşürdü. 2018 yılının Aralık ayında yani bir aylık dönemde işletmeye 214 bin 722 lira elektrik faturası gelirken, işletme sahibi Sevgi Yıldırım’ın eşi Süleyman Yıldırım, ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi.

“ŞAKA” GİBİ!..

Aylık ortalama 250-300 lira elektrik faturası gelirken, bir anda 214.722 liralık faturayı gördüklerinde, önce şaka olduğunu sandıklarını söyleyen İşletme Sahibi Sevgi Yıldırım’ın eşi Süleyman Yıldırım; “İşyerimizde sadece çay, kahve, tost, ayran türü yiyecek-içecek satıyoruz. Bir önceki ayın faturası 299 lira gelmişti hatta ödeme güçlüğü nedeniyle onu da yatıramamıştım. Gelen, 214.722 liralık faturanın içerisinde ödeyemediğim eski borcum da görülüyor.

Bu ay gelen elektrik faturasını gördüğümde şaka diye düşündüm! Sonra bu konuda şaka olmayacağını, hata sonucu kesildiğini düşündüm. Faturayı komşularıma gösterdiğimde önce herkes güldü, sonra da dalga konusu yapıldı. Arkadaşlarım, bütün Milas’ın elektrik faturasını sana yüklemişler diye dalga geçtiler. İşin özünde bir yanlış olduğu kesin çünkü büfemizde buzdolabı, tost makinesi gibi elektrikli ev aletleri dışında elektrik kullanan aletler yok. Bizden bu faturayı ödememiz istenirse, ömrümüzün kalan kısmında bile bu rakamı ödeme şansımız yok” diyerek, ADM tarafından hatanın giderilmesini bekleyeceklerini söyledi.

Bu arada, pek çok esnaf da gelen son faturaların, eski faturalarının neredeyse iki katı fazla olduğunu belirterek, ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar..

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık