Sakaryada Ciğerpareleri İle Mutlu Olan Müdür

Sakaryada Ciğerpareleri İle Mutlu Olan Müdür
SAKARYA (İGFA)- Sakarya'da mesaisinin büyük bölümünü sahada ve okulları ziyaret ederek geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yüreklerine dokunduğu "ciğerparelerim" diye hitap ettiği öğrencilerden gelen mektupları özenle okuyor. Okul ziyaretlerinde oyunlar oynadığı, gözlerinin içine bakarak yakından ilgilendiği öğrencilerin satırlarındaki sevgi ifadeleri karşısında oldukça duygulanan Müdür Durmuş, kendisini çok mutlu eden mektuplarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

SEVGİ EN BULAŞICI ŞEY 

Minik yüreklerin sıcak sevgi sözcüklerinin çalışma şevkini bir kat daha arttırdığına vurgu yapan Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitim-öğretim yılının başladığı ilk gün Şehit Ahmet Akyol İlkokulu'nda ip atladığı çocukların bu anı unutamamış olmalarından çok etkilendiğini kaydetti. Durmuş, defalarca okumaktan büyük haz duyduğu mektuplarla ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Minik elleriyle kocaman sevgilerini satırlara dökmeye çalışan yavrularım var benim. Bir kandil gibi içimi ısıtan, yorgunluğumu huzura çeviren, yürüdüğüm yolun güneşi olan yavrularım var. Mektuplarınızı okudukça anladım ki sevgi en bulaşıcı şey. Yüreğimden çıkmış, katlanarak bana dönmüş. Kanatlarımın altında çocukları çizen, ip atladığımız günü unutamadığını yazan parmaklarınızdan öpüyorum. Hastalık varsa sizin gibi şifalar da var çok şükür."
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık