Şampiyon Milli Eğitim Müdürlüğü oldu

Geçtiğimiz Cuma Günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan 15 Temmuz futbol müsabakasını Milli Eğitim Müdürlüğü kazanarak, şampiyon oldu.

Şampiyon Milli Eğitim Müdürlüğü oldu

Karşılaşmayı uzun yıllar Muğla Mahalli Ligi’nde  futbol hakemliği görevinde bulunan, an itibariyle amatör ve profesyonel liglerde  saha müşahitliği yapan Levent Akyer ile yardımcıları Hüseyin Açar ve İbrahim Kıymık yönetti. Milaslı futbol severlerin ilgi ile takip ettiği müsabakalar, yaşları nedeniyle 8 kişiden oluşan takımlarla oynandı.

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktı;

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü;  Muhammet, Ramazan, Soner, Ercüment, Çağrı, Akın, Okan, Süleyman,

Milas DHMİ ; Mert, Coşkun, Serhat, Ali Doğan, İlkay, Hakan,  Ramazan.

Müsabakanın 12. dakikasında D.H.M.İ Spor’lu İlkay uzak mesafeden sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

22.dakikada DHMİ Spor’lu İlkay’ın uzak mesafeden attığı sert şut direkten oyun alanına düştü.

Maçın 25.dakikasında İlkay DHMİ Spor takımının ikinci golünü kaydetti.  Böylece devre 2-0 DHMİ Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya tempolu başlayan Milli Eğitim Müdürlüğü takımı maçın 30. dakikasında Akın Çilek’le skoru bire indirdi.

Maçın 49.dakikasında Milli Eğitim takımından Okan uzak mesafeden mükemmel bir vuruşla skoru 2-2 yapan golü kaydetti. Kural gereği  her iki takım seri penaltı atışlarına geçti. Penaltılarda 5-3 öne geçen Milas Milli Eğitim Müdürlüğü takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık