Şampiyon takım çalışmalara başladı

​​​​​​​2019-2020 Spor sezonunda Hentbol Alt yapı liglerinde Gençler kategorisinde başarısını şampiyonluklar ve kupalarla taçlandıran Milas Belediyespor Hentbol Takımı, yeni sezon antrenmanlarına Milas Şehir Stadyumu’nda, antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer nezaretinde başladı.

Şampiyon takım çalışmalara başladı

2019-2020 Sezonunun başarılı takımı Milas Belediyespor, geçen sezon yakaladığı başarı grafiğini bu yıl daha da üstlere çıkarma hedefini taşıyor.

 Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanlarda sosyal mesafeye dikkat eden sporcular sağlık kurallarına uygun davranışlarıyla çalışmalarını sürdürüyorlar.

2020-2021 spor sezonunda Hentbol Lig karşılaşmalarının başlamasıyla ilgili olarak henüz bir açıklamanın Hentbol Federasyonundan gelmediğini belirten Milas Belediyespor Kulübü Hentbol Antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer, liglerin her an başlayabileceğini varsayarak antrenmanlarımıza başladık, “pandemi sürecinde uzun bir süre antrenman yapamayan sporcularımızı yeniden toparlamak zaman alacaktır” açıklamasında bulundular.

“Ligler başladığında Milas Belediyesi olarak lig karşılaşmalarına hazır olmak istiyoruz” diyen antrenörler, haftanın belirli günlerinde çalışmalarının şehir stadyumunda devam edeceğini söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık