Belediye’den hızlı müdahale..

Dünkü sayımızda, Zeytinlikuyu’daki vatandaşların, ayrıştırarak depoladıkları katı atıkların uzunca bir süreden beri alınmadığı yönündeki şikayetlerini araştırırken, Belediye Başkanı ve Temizlik İşleri görevlileriyle de görüşmüş, sıkıntının kaynağını öğrenmeye çalışmış ve haberimizi yapmıştık.

Belediye’den hızlı müdahale..

Dün gazetemizi arayan Temizlik İşleri yetkilileri, katı atık ihalesini alan firmaya durumu ilettiklerini ve aynı gün bütün katı atıkların toplandığı bilgisini bize ilettiler. Kendilerinin de bölgeyi gezerek, atıkların toplandığını gördüklerini ve fotoğrafladıklarını belirttiler. Sorunun, ihaleyi yeni alan firmanın henüz organize olma aşamasında olmasından kaynaklandığını da belirterek, bundan böyle aksama yaşanmayacağını umut ettiklerini belirttiler.

Ekteki fotoğraflardan, ağzına kadar dolup dışarı taşan katı atıkların toplandığı net bir şekilde görülüyordu. Konuyu bize aktaran vatandaşlar da bu kadar hızlı bir şekilde müdahale edilmiş olmasından şaşkın ve memnundular.

Belediye Başkanımız Tokat’a ve Temizlik İşleri personeline, gereğini hızla yerine getirmeleri nedeniyle bu kez teşekkür ediyoruz..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık