Şampiyonlar gidiyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Şampiyonlar gidiyor

Türkiye Büyük Erkekler İkinci Lig 1. Grup Şampiyonu ilçemiz ve ilimiz temsilcisi Milas Belediyespor bugün sabah saat 20’de Milas Spor Time Salonu önünden Play Off yarı finalleri için Konya’ya hareket ediyorlar.

2016 - 2017 voleybol sezonunda grubunu lider ve şampiyon olarak bitiren ve Milas’a bir şampiyonluk armağan ederek Milas spor tarihine adlarını büyük harflerle yazdıran Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Konya Yarı Final maçları öncesinde son 2 antrenmanını Milas Spor Salonunda Teknik Sorumlu Osman Çakıray nezaretinde yaptı.

Milas Spor Salonu’nda yapılan antrenmana takımın tüm sporcuları eksiksiz katıldılar. Son derece neşeli bir şekilde geçen antrenman sonrasında Milas Belediyespor Voleybol Takımı sporcuları yaptıkları açıklamada Milas’a bir şampiyonluk armağan ettikleri için mutlu olduklarını belirterek “gönül ister ki bizleri tribünlerden destekleyen taraftarlarımızı da Konya’ya götürelim” dediler.

Şampiyonlukta en büyük payın taraftarların olduğunu vurgulayan voleybol takımı sporcuları ve Teknik Sorumlu Osman Çakıray “biliyoruz ki taraftarlarımız bizleri gönülden Konya’da da destekleyeceklerdir” diyerek Milas için Play Off maçlarında sahada ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler.

 

3 maç 3 galibiyet

bekliyoruz

15 Mart Çarşamba günü Konya yarı final karşılaşmalarında ilk maçlarını Diyarbakır Peyazspor ile yapacak olan ilçemiz ekibi 16 Mart Perşembe günü Ordu Akkuşspor ve 17 Mart Cuma günü son maçını Şanlı Urfa Haliliyespor ile yapacak.

 

Yolunuz açık şansınız

bol olsun

İlçemizi ve ilimizi Türkiye Birinci Voleybol Ligine yükselme Play Off Yarı Final maçlarında temsil edecek olan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımına Konya müsabakalarında gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Yolunuz açık şansınız bol olsun.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık