‘Ocak Kart’ ve ‘Turan Kart’ tanıtıldı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘Ocak Kart’ ve ‘Turan Kart’ tanıtıldı

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, indirim kartı olarak kullanılacağını belirttiği ‘Ocak Kart’ ve ‘Turan Kart’ı tanıtırken, önümüzdeki günlerde açılacak olan ve katılımcıların ücretsiz olarak yararlanacağı el sanatları kurslarıyla ilgili bilgi verdi.

Milas Ülkü Ocakları’nın 2016 Eylül ayında, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik ‘Ocak Kart’ adıyla giysi, ayakkabı ve kırtasiye olmak üzere bir yardım çalışması gerçekleştirdiklerini anımsatarak, “1 Nisan 2017 günü ilk dağıtımları ile hayata geçecek olan ‘Ocak Kart/Destek Kart’ ve ‘Turan Kart/Öğrenci Kart’, hazırlıkları o günlerden planlanan sosyal sorumluluk projelerimizdir” dedi.

Bu projenin ihtiyaç sahibi, şehit ve gazi yakını aileleriyle el ve gönül bağını güçlendirmek adına planlanmış bir destek-yardımlaşma çalışması olduğuna dikkat çeken Gönül, daha sonra açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ocak Kart’ı, ihtiyaç sahibi ailelerimiz, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz kullanabilecek. Ocak Kart dağıtımı esnasında titiz çalışmalar yapılarak ince ayrıntılar araştırılacak ve hak eden ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Turan Kartımızı sadece teşkilatımızda eğitim ve faaliyet gösteren öğrenci kardeşlerimiz, dolayısı ile aileleri faydalanabilecek. İşleyiş olarak Ocak Kart’ın kullanım şekli de Turan Kart ile aynı özelliği taşımakta. Kartlar muhatabına teslim edilirken kullanabilecekleri işletmelerin isim, adres ve telefon numaraları zarf içinde ailelerimize ve öğrencilerimize ayrıntılı olarak verilecek. Daha sonra anlaşma yapmış olduğumuz yardımsever işletme sahiplerine Ocak kart verilen ailelerin ve öğrenci kardeşlerimizin isimleri verilecek.” 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık