Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonlar ‘Gözlükle’ ödüllendirildi

7-8 Mart 2019 tarihleri arasında Aydın’a bağlı Didim İlçesinde yapılan Okul Sporları Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda dereceye giren ilçemiz Şehit Murat İnci AİHL Spor Programı öğrencilerini Levent Optik, birer gözlükle ödüllendirdi.

Şampiyonlar ‘Gözlükle’ ödüllendirildi

Yapılan Türkiye Güreş Grekoromen Şampiyonası’nda kendi sıkletinde şampiyon olan Ramazan Tekin, Türkiye 2’ncisi olan Abdullah Akdağ ve İlhan Aldı, Türkiye 5’ncisi olan Yusuf Aksakal ve Selami Urhan’ı Levent Optik adlı işletme, tebrik ederek birer güneş gözlüğü ile ödüllendirdi.

Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ercan Çatak, aynı zamanda öğrencilerin antrenörü olan Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin Emik ve hazırlık döneminde ve şampiyona sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen okulun Rehber Öğretmeni Berna Çapraz’ın da hazır bulunduğu mini ödül töreninde, özellikle ata sporumuz olan ve Milas’ta da bu alanda ciddi bir potansiyelin olduğunu belirten Levent Optik adlı işletmenin sahibi Levent Akyer; “Çok küçük yaşlardan itibaren sürekli sporun içerisinde bulunan; amatör olarak başlayan ve sonraki yıllarda profesyonel olarak da sporun içinde olmuş, halen de Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi olarak yine sporun içinde bulunmaya devam ediyorum.

Dolayısıyla amatör spor kulüplerini ve bu kulüplerde spor yapan gençleri toplumun tüm kesimleri desteklemeli, sahip çıkmalıdır.

Bugün Avrupa ülkelerinde ve hatta dünyanın birçok ülkesinde okullarda başlayan spor eğitimi, bu alanda sağlanan destekle hemen her spor dalında dünya ve olimpiyat şampiyonları yetişiyor. Geçmişte daha parlak günler yaşayan ata sporumuzda da günümüzde bir canlılık hissediliyor. Bu anlamda yeni şampiyonlar çıkarmak istiyorsak özellikle sporu okullarda daha geniş kapsamlı ele almak zorundayız.

Bugün kendi sıkletlerinde Türkiye şampiyonu çıkaran Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Programı bu anlamda ilçemizdeki sporun gelişmesi adına büyük bir fırsat ve Milas halkı ve kurumlar olarak daha fazla destek olmamız gerekiyor.

Şahsım adına okul müdürümüz, sporcularımızın antrenörleri ve şampiyonlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz bugün genç sporcularımıza küçük birer hediye veriyoruz. Belki maddi anlamda çok değerli bir hediye olmayabilir ama manevi olarak bu tür hediyeler, onların motivasyonunu arttıracaktır” diyerek, sporcuları ve okul yönetimini tebrik etti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis