Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonlar kupalarını aldılar

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta sonu Muğla’da yapılan 2 spor turnuvası tamamlandı. Göcek’te düzenlenen 18 Yaş Altı Dünya Tenis Şampiyonasında dereceye giren kız ve erkek sporcular ödüllerini Muğla Gençlik ve Spor müdürü Ömer İlman’dan aldılar.

Şampiyonlar kupalarını aldılar

Ortaca ve Dalaman Şehir Stadyumu’nda yapılan Türkiye Kriket Şampiyonası da tamamlandı ve dereceye giren sporculara ödülleri kupa ve madalyaları Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından verildi.

Kriket Şampiyonası Dereceleri

Kadınlarda Keçiören Bağlumspor Kulübü Türkiye Şampiyonu olurken Erkeklerde İstanbul Zafer Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Kadın ve erkeklerde yapılacak değerlendirme sonrasında Dünya Kriket Şampiyonası Avrupa elemeleri için Türk Milli Takımına alınacak aday sporcular belirlenecek.

18 Yaş Altı Dünya Tenis Şampiyonası Dereceleri

Kasım ayı içersinde Göcek’te yapılan Dünya tenis Şampiyonasında 18 yaş altı kategorisinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları ile dereceye giren sporculara 48 numaralı Milli Takım Forması Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından verildi.

Tenis Şampiyonası Dereceleri

Kadınlarda

Turnuva Birincisi: Özlem Uslu

Turnuva İkincisi: Ayşegül Mert

 Erkeklerde

Turnuva Birincisi: Ozan Çolak

Turnuva İkincisi: Lorenzo Esguiçi

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis