Şampiyonluğa Bir Adım Kaldı

ÖNDER Spor Haber Hüseyin AÇAR

Şampiyonluğa Bir Adım Kaldı

Maçın Hakemleri: Ersin Erbay, Hüseyin Kılıç, Oğuzhan Boyacıoğlu

Yeni Milasspor: Anıl Karadere, Mahmut Ermaşa, Ali Varol, Mehmet Ali Altaş, Hasan Özkan, İbrahim Karayiğit, Nuriman İsmailji, Metehan Çelik, Gökhan Vardar, Emre Kunacak, Bahri Güzel

Yedekler: Nadir Batuhan Saraçoğlugil, Ulaş Çetin, Alaaddin İlhan, Yunus Emre Borazan, Abai Bokoleev, Batuhan Çelik, Yiğithan Yüksel

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Antrenör: Mustafa İçöz

Turgutreisspor: Arda Çam, Selçuk Gökçen, Cengizhan Akat, Ceyhun Çeliker, Melih Kemal Kırtay, Cumali Kurt, Eyüp Can Altun, Murat Odabaşı, Zekeriya Baş, Ercan Kıdış, Bahadır Güvenç

Yedekler: Kamil Şener, Kaan Avcı, Mahmut Öztürk, Emre Işık

Teknik Sorumlu: Şahan Kaya

 

Maç Kahvaltısı Eldehan

Otel’den

Süper Amatör Küme Liginde adım adım şampiyonluğa yaklaşan ilçemiz temsilcisi yeni Milasspor Futbol Takımı 19 Mart Pazar günü Milas Stadyumunda oynayacağı Turgutries maçı öncesinde maç kahvaltısını Milas Eldehan Otel’de yaptı.

Milas Eldehan Oteli yöneticilerine teşekkür eden Yeni Milasspor Futbol Takımı Genel Kaptanı İlhan Çimenci ve Kulüp Başkanı Hasan Özmen maç öncesi bu tür desteklerin takımın moralini yükselttiğini belirterek “Yeni Milasspor Milas Halkı, esnafı ve taraftarıyla bir bütün olarak şampiyonluk sevincini yaşayacaktır” dediler.

 

İlk Yarı Futbolu

Memnun Etmedi

Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluğun en büyük adayı Yeni Milasspor 19 Mart Pazar günü Milas Stadyumunda oynadığı lig maçında rakibi Turgutreisspor’u 3 - 0 yenerek şampiyonluk yarışında yoluna devam etti.

Yeni Milasspor taraftarının büyük desteği ile karşılaşmaya başlayan Yeni Milasspor maçın ilk yarısında beklenen oyununu gösteremedi.

Ancak maçın henüz başlarında Yeni Milasspor aradığı golü buldu. Orta sahadan ceza sahasına atılan topla buluşan Emre ilk rakibine çalımı attı. Kaleye baktı kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu ve Yeni Milasspor’un golünü attı. Yeni Milasspor bu golle maçta 1 - 0 öne geçti.

Konuk takım beraberlik için Yeni Milasspor kalesine ataklarla gol aramaya başladı. Murat Odabaşı kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vurdu kaleci Anıl iyi bir kurtarışla topu kornere attı.

Dakika 35’te Turgutreis Murat ile bir gol şansı daha yakaladı. Murat’ın ceza sahasına gelen ortasında topla son olarak Zekeriya Baş buluştu. Ancak Yeni Milas savunma oyuncusu Mehmet Ali topa daha önce müdahale ederek gole olanak tanımadı.

Dakika 42’de ev sahibi takım atağında konuk takım Gökhan Vardar’ı faulle durdurunca. Faul atışını Gökhan konuk takım kalesine gönderdi. Ceza sahası içinde topa en son takım kaptanı Emre Kuncak kafayı vurdu kaleye giden topu savunma kornere attı.

İlk yarı Emre’nin golü ile 1 - 0 Yeni Milas’ın galibiyeti ile tamamlandı

 

İkinci Yarısı

Maçın ikinci yarısı tamamen Yeni Milasspor’un atakları ve gol arayışlarıyla geçti. İlk yarıdaki oyunun aksine Yeni Milasspor daha derli toplu oynamaya başladı.

Dakika 50’de Gökhan Vardar on sekiz üzerinden topa plase vurdu. Top alt direkten oyuna geri döndü.

Dakika 55’te yine Gökhan Vardar asistliği sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Bahri Güzel kaleciyi avlayarak takımın ikinci golünü attı. Skor 2 - 0 oldu.

Karşılaşmanın ikinci ayarında Bahri’nin yerine oyuna giren Ulaş Çetin takımının üçüncü golünü atarak skoru 3 - 0 yaptı. Dakika 70’de Mahmut Ermaşa topu ceza sahası içindeki Ulaş’a aktardı. Ulaş bekletmeden vurdu ve skor 3 - 0 oldu.

Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna alt yapı futbolcusu Yiğithan Yüksel girdi ve ilk atakta Mahmut’un pası ile topla buluştu. Topa iyi vurdu ancak top üst direğe çarparak auta çıktı.

Maçın kalan sürelerinde sonucu değiştirecek ataklar ve goller her iki takımdan gelmedi ve Yeni Milasspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

 

Taraftar Desteği Müthişti

Milas Stadyumunda 19 Mart Pazar günü oynanan Süper Amatör Küme Ligi karşılaşmasında ilçemizin temsilcisi Yeni Milasspor lig altıncısı Turgutreisspor maçında Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nin genç taraftarları her zaman olduğu gibi takımlarını tribünlerden doksan dakika susmayarak desteklediler. Müsabakaya ilgi oldukça fazla oldu.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AKP Parti Başkanı Levent Akyer, CHP Parti Başkanı Suat Özcan, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yandık ve çok sayıda bayan taraftarlarda maçı izlediler.

Turgutriesspor Kulüp Başkanı ve Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen’de tribünden maçı birlikte izleyerek sporda görmeyi istediğimiz birlikteliği gösterdiler.

 

Yardımcı Hocalar Sahaya Çıktılar

Yeni Milasspor Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy’un rahatsızlığı nedeniyle takımın başında sahaya çıkmazken yerine yardımcı antrenörler ve alt yapı hocası Mustafa İçöz sahaya çıkarak futbolcularına taktik verdiler.

 

Babalık Sevinci

Uğurlu Geldi

Yeni Milasspor Kulübünün Alt Yapı Antrenörü Mustafa İçöz geçtiğimiz günlerde baba olmuştu. Maça da yeni baba olmanın sevinci ve mutluluğu ile çıkan genç antrenör Mustafa İçöz maç sırasında oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

 

Gol Sevincini

Cenk Atasoy İle

Paylaştılar

Milas Stadyumu ambulans girişi yerinde bir otomobil içinde takımın maçını izleyen Teknik Sorumlu Cenk Atasoy’a futbolcuları duygusal anlar yaşattılar.

Maçın henüz başında atılan golle Turgutries maçında 1 - 0 öne geçen Yeni Milasspor futbolcuları attıkları gol sonrasında otomobilin yanına kadar giderek gol sevincini Teknik Sorumlu Cenk Atasoy ile birlikte yaşadılar.

Karşılaşmaya başlamadan hocalarının yanına giden futbolcular maç sonrasında Cenk Hoca ile maç galibiyetini sevincini paylaşarak hocalarına rahatsızlığı nedeniyle destek oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık