Şampiyonluk Maçı Milas’ta...

Ege Bölgesi Masterler Futbol Ligi’nde şampiyonluğu kovalayan lig lideri Milasspor Masterler Futbol Takımı, ligin en zor ve en önemli şampiyonluk karşılaşması için 2 Mart Cumartesi günü Saat 16.30’da Milas Stadyumu’nda lig ikincisi Manisa Masterler Futbol Takımını ağırlıyor. Masterler liginin lideri olan ilçemiz temsilcisi, Manisaspor karşısında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

Şampiyonluk Maçı Milas’ta...
  • 28 February 2019, Thursday 17:03

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın, takım koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin yaptığı Mor Beyazlı Milasspor Masterler Futbol Takımı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 24 puanla liderliğini sürdürüyor. Lider takipçisi Manisaspor’un ise 10 maçta 6 galibiyeti 3 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Cumartesi günü Milas Stadyumu’nda oynanacak olan şampiyonluğun kaderini belirleyecek Milasspor- Manisaspor maçına Milaslı bütün sporseverleri davet eden takımın koordinatörü Erkan İşli,“mutlak kazanmamız gereken önemli bir lig maçında sahadan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda rakipsiz kalacağız” diyerek, takımın tüm sporcularının bu önemli maça hazır olduğunu vurguladı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık