Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonluklarını ‘Tekne Gezisi’ ile kutlayacaklar

Bu yıl ikincisi düzenlenen Güllük Hermias Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, finalde Örenspor’u 9-3 yenen Boğaziçi Gençlikspor, şampiyonluğunu düzenledikleri tekne gezisi ile kutluyor.

Şampiyonluklarını ‘Tekne Gezisi’ ile kutlayacaklar

Güllük Halı Saha İşletmecisi Yasin Yılmaz tarafından şampiyon takıma verilen şampiyonluk yemeği ödülünü, 11 Temmuz Çarşamba günü Boğaziçi mahallemizden başlayacak olan tekne turu ile gerçekleştirecek olan şampiyon Boğaziçi Futbol Takımı, şampiyonluk kupasının mutluluğunu da aynı tekne gezisinde yaşayacak.

Turnuvanın tek yenilgisiz takımı olarak şampiyonluk kupasını kaldıran Boğaziçi takımı, geçen sene de düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olmuştu.

Turnuvanın tüm ödüllerini aldılar

2018-2019 futbol sezonu Güllük Hermias Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Boğaziçi Futbol takımı, turnuvanın şampiyonluk kupasının yanı sıra, genç kalecisi Mert Avcı turnuvanın en başarılı kalecisi unvanını kazanırken, takımın santrforu Gökhan Miray da turnuvanın gol kralı olarak ödülünü ve kupasını aldı.

Güneş gözlükleri Federasyon Temsilcisi Levent Akyer’den

Güllük Halı Saha Futbol Turnuvası’nda en başarılı kaleci seçilen Mert Avcı ile Gol Kralı Gökhan Miray’a, kupalarının yanında, Milas iş adamlarından Futbol Federasyonu Temsilcisi Levent Akyer de güneş gözlüğü armağan etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis