Şampiyonu penaltılar  belirledi

Muğla bölgesi hakemlerinin yönettiği Milas mahalleler arası futbol turnuvasında Pazar günü Ovakışlacık sahasında yapılan Mumcularspor-Köygücüspor maçı  3-3 sona erdi. Uzatma dakikalarının ardından eşitlik bozulmadı. Karşılıklı atılan penaltılar sonrasında  Köygücüspor, rakibi Mumcularspor takımın 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonu penaltılar  belirledi
  • 11 May 2022, Wednesday 10:29

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Ahmet Yakarca (öğretmen), Nurullah Çınar  Kurtuluş, Anıl Çelik triosu yönetti.

Müsabakayı  kazanma adına her iki takım tempolu başladı.

Maçın 4. dakikasında Mumcular takımından Süleyman’ın gollük şutunu kaleci Anıl mükemmel kurtardı.

Dakikalar 10’u gösterdiğinde Mumcular’dan Ahmet Ay takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 37. dakikasında  Mumcular’dan Anıl Karakaya skoru 2-0 yapan golü kaydetti.

Maçın  42. dakikasında Köygücüsporlu İhtilal farkı bire indirdi. 2-1.

Böylece devre 2-1 Mumcular takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda rüzgarı arkasına alan Köygücüspor takımı oyunu  forse etmeye başladı. Nitekim maçın 63. dakikasında Köygücüspor’dan Ramazan, attığı golle skoru 2-2 yaptı.

Müsabaka 2-2 sona erdi .

Müsabaka uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında Köygücüspor’dan defans oyuncusu Engin uzaktan sert bir şutla skoru 3-2 yapan golü kaydetti. Uzatma dakikalarının son anında Mumcular takımından İsmail kafa ile attığı golle skoru dengeledi. Müsabaka 3-3 sona erdi. Daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Köygücüspor, turnuvanın da şampiyonu oldu.

Müsabaka  sonrasında turnuva 4. olan Kıyıkışlacıkspor’un kupasını  AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, turnuva 3. olan Ovakışlacıkspor takımını kupasını Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu,  ikinci olan Mumcularspor takımının kupasını  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, turnuva şampiyonu olan Köygücüspor takımının kupasını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke takdim etti.  Turnuva topluca çekilen fotoğraf sonrasında ‘Şampiyon Köygücüspor’ tezahüratları altında sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık