“Şanlı taraftarlarımızdan takımımıza destek bekliyoruz”

Uzun yıllardan beri Muğla Mahalli liginde Milas’ı temsil eden Milas Dörtyol Gençlikspor takımı pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Yatağan Sportif takımı ile karşılaşacak.

“Şanlı taraftarlarımızdan takımımıza destek bekliyoruz”

Milas Dörtyol Gençlikspor, karşı karşıya geleceği Yatağan Sportif maçı öncesinde çalışmalarını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda takımın teknik sorumlusu Hikmet İnce nezaretinde yapmaya devam ediyor.

Pazar günü saat 14.00’te Yatağan Sportif takımıyla karşı karşıya gelecek olan yeşil kırmızlı takımın Sportif Direktörü Semih Kuyucu, yaptığı açıklamada Dörtyol Gençlikspor’un şanlı taraftarlarını maça davet ederek şunları söyledi: “Sezona grup şampiyonu olmak için elit oyuncuları transfer ederek, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekiple başladık. Hedefimiz grup şampiyonu olmak. Bizler yönetim kurulu olarak, imkânlarımız dâhilinde çok iyi kadro kurduk. Hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geleceğimiz Yatağan Sportif takımıyla yapacağımız müsabakada şanlı taraftarlarımızı bizlere destek vermeye çağırıyoruz. Takımımızda forma giyen sporcularımıza ve hocamıza güvenimiz tam.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık