Satışa ilk tepki Başkan İnce’den geldi

​​​​​​​Başkan İnce: ”Kiralandı denilen Milas TMO satışta!”


Satışa ilk tepki Başkan İnce’den geldi
  • 06 April 2023, Thursday 20:45

Milas’taki Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO)’nin bir internet sitesinde satışa çıkarılmasına ilk tepki İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce’den geldi. Varoluş amacı üretici ve tüketiciyi korumak olan TMO’nun satılmasının vatandaşa ihanet olduğunu belirten Başkan İnce; “Daha önce kiralandı denilen Milas TMO’yu satışa çıkaranlar, aynada kendi yüzlerine nasıl bakacaklar. Zamanında bu yatırım için kefen giydiğini söyleyenler, bugün çiftçimize kefen giydirmeye çalışıyor” dedi.  



Milas’ta geçtiğimiz yıl kiraya verilen ve yem fabrikası olarak hizmet vereceği açıklanan Milas TMO’nun sahibinden.com adlı internet sitesinde satılığa çıkarılmasına ilk tepki, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce’den geldi.  İlk olarak 2019 yılında özelleştirilmesi gündeme gelen TMO’nun, o dönem gelen tepkiler üzerine özelleştirme süreci süresiz olarak durdurulmasına rağmen girişimlerin devam ettiğini ifade eden Başkan İnce; “Kurulduğu günden bu yana hem üreticimizi hem de tüketicimizi korumak için faaliyet gösteren TMO’nun, üzerinde oynanan oyunların uzun süredir farkındayız. Amacı sadece kendi cebini doldurmak olan, çiftçinin tarlasındaki mahsulü, vatandaşın sofrasındaki yemeği hiçe sayarak, rant uğruna milletimizin malını satılığa çıkaranların her zaman olduğu gibi bugün de karşısındayız. İnternet sitesi üzerinden milletimizin malını ve emeğini utanmazca satmaya kalkışanları kınıyoruz” dedi.



“ÇİFTÇİMİZE KEFEN GİYDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR”



Çiftçinin kara gün dostu olan TMO’nun satılmasının vatandaşa ihanet olduğunu belirten Başkan İnce; “Zamanında bu yatırım için kefen giydiğini söyleyenler, bugün çiftçimize kefen giydirmeye çalışıyor. Hiç kimse merak etmesin, Allah’ın izniyle biz o kefeni yırtarız. Onlar “Sahibinden satılık TMO” olarak görüyor. TMO’nun gerçek sahibi çiftçilerdir ve TMO çiftçinin kara gün dostu olarak kalmalıdır.” şeklindeki sözleriyle TMO’nun satışa çıkarılmasına tepki gösterdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık