Savaş ve Oğultürk’e plaket

​​​​​​​Bilimsel Eczacılığın 184. Yıldönümü kutlamaları Muğla Eczacı Odası tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte ilçemiz eczacılarından Ecz. Çağdaş Savaş ile Ecz. Ahmet Ege Oğultürk meslekte 25’nci yıllarını doldurdukları için plaket verildi.

Savaş ve Oğultürk’e plaket
  • 17 May 2023, Wednesday 11:41

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle sade bir törenle gerçekleşen kutlama programı saat 09.30 da Muğla Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

Programa Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Muğla Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Esin Nebioğlu, Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu, Oda Üyeleri ve Sağlık Müdürlüğü Eczacıları katıldı.

Çelenk töreninde konuşma yapan Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin, “İnsanlık adına, toplum adına elimizden gelen her şeyi hiç çekinmeden yapan bir mesleğe sahibiz ve böyle bir mesleğe sahip olmanın onurunu ve gururunu taşıyoruz. Gerek pandemi, gerek yangın gerekse deprem felaketi sürecinde yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz hiç vakit kaybetmeden elini taşın altına koyarak hizmete koştular. Sizler bu mesleğin gerçek sanatkârları, gerçek emektarlarısınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada inşallah zor günlerde değil çok güzel günlerde bu güzel ve değerli mesleğimizi anarız. Hepinize teşekkür ediyor. 14 Mayıs Eczacılık gününüzü kutluyorum” dedi.

Ardından katılımcılar ile birlikte kahvaltı programına geçildi.

Kahvaltı sonrası meslekte 25 ve 40 yılını dolduran eczacılara plaketleri verildi.

25 yılını dolduran; Ecz. Hasret Güneş Can, Ecz. Murat Bostancı, Ecz. Murat Ünsaç, Ecz. Ahmethan Acet, Ecz. İlker Totoş, Ecz. Menşure Ebru Erbilgin, Ecz. Ömer Çetiner, Ecz. Ahmet Ege Oğultürk, Ecz. Ebru Yiğit, Ecz. Çağdaş Savaş, Ecz. Gonca Bostancı, Ecz. Suzan Kafadar Ergin’e

40 yılını dolduran; Ecz. Zühal Demircioğlu, Ecz. Figen Karadeniz, Ecz. Nilgün Yamasan ve Ecz. Nurdan Şahin’e plaket verildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık