SAYLAK; “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, sanayi esnaflarını ziyaret etti. Saylak, ziyaretleri sırasında esnafa, “ilçemiz ile ilgili alacağımız her kararda birlikte hareket edecek, bu kenti birlikte yöneteceğiz” dedi.

SAYLAK; “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, seçim çalışmaları kapsamında Milas’ın can damarlarından olan sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve isteklerini aldı. Sorunları yerinde bizzat yaşayan esnaftan dinleyen Saylak, sanayi esnafının Milas için ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade etti.

AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak ile birlikte ziyaretlere AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olan isimler ve partililer katıldı.

Yapılan ziyaretlerde esnaflarla bir araya gelen Başkan Adayı Saylak, Sanayide faaliyet gösteren esnafların sorunlarını bildiğini belirterek; “Yönetim anlayışımızın başında birlikte hareket etmek ve birlikte karar almak var. İlçemizde alacağımız her türlü kararda ilgili çalışmadaki kişiler ile birlikte hareket ederek kararlar alacağız. Sanayimiz ile ilgili alınacak olan kararlarımızda da bu anlayış doğrultusunda esnaflarımızla birlikte olacağız. Onların sorunlarının çözümü noktasında yine onların fikirlerini alarak ve akıl çerçevesinde sorunların çözüme kavuşacağına inanıyorum.

İlçemizdeki ekonominin canlandırılması ile ilgili birçok projemiz var ve bunları ilerleyen haftalarda açıklayacağız. Projelerimizi açıkladığımızda uygulanabilirliğini ve gerçekliğini herkes görecek” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık