Scout ekipleri Muğlalı yetenekli sporcuları takip ediyor

​​​​​​​Türkiye genelinde kulüplerin alt yapılarında oynadıkları başarılı futbolla dikkat çeken yetenekli sporcuları, scout ekibi müsabakaları yerinde izleyerek takip ediyor.

Scout ekipleri Muğlalı yetenekli sporcuları takip ediyor
  • 17 January 2023, Tuesday 12:37

Muğla Mahalli Liginde yer alan birçok takımımızın alt yapılarda yer alan minik sporcuları profesyonel scout ekipleri tarafından takip edilmektedir.

Muğla Mahalli liginde mensubu oldukları takımlarda forma giyen gelecek vaad eden her sporcu hafta sonları oynadıkları müsabakalarda ilgi ile takip edilmektedir.

Geçmiş yıllarda günümüzdeki, gibi scout ekipleri olmadığı için birçok yetenekli sporcu keşfedilmeden futbol yaşamları yok oluyordu.

An itibariyle Türkiye’nin amatör kulüplerinde scout ekipleri mensubu oldukları takımlarda dikkat çektikleri için dikkatle takip edilmektedir.

Her zaman sporcunun yanında olan, kalemleriyle yetenekli sporcuları yerinde takip eden Milas Önder Gazetesi olarak gelecek vaat eden sporcularımızın şımarmadan, düzenli antrenman yaparak profesyonel takımlara gitmelerini temenni ediyor, Milaslı yetenekli sporcuları profesyonel takımların alt yapılarında görmek istiyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık