Sefir'in Kızı şimdi de Emniyet Müdürlüğü’nde

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Milas Emniyet Müdürlüğü’nde devam etti. Milas’ın farklı noktalarında çekilen ve ilgiyle takip edilen dizide, ayrıca yardımcı oyuncu olarak adlandırılan birçok Milaslı isim yer alıyor.

Sefir'in Kızı şimdi de Emniyet Müdürlüğü’nde

İlk bölümü 16 Aralık 2019’da yayınlanan, başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı Türk yapımı dram dizisi, ilk çekimlerini Milas’ın kültürel ve doğal güzelliklerinin bulunduğu Uyku Vadisi, Ören, Çökertme, Meşelik gibi mahallelerde gerçekleştirdi. Sefirin Kızı dizisinin çekimleri son olarak Milas Emniyet Müdürlüğü’nde devam etti.
Öte yandan Milas’ta çekim yapılan bazı noktaların Bodrum olarak anılması Milaslılardan tepki çekerken, dizi çekimleri Milas başta olmak üzere Bodrum ve İstanbul’da sürdürülüyor.
MİLAS ADETA FİLM PLATOSU OLDU
Nostaljiye özlem duyanları tarihi Milas evleri, kültürel varlıkları ve eşsiz doğal güzellikleriyle karşılayan Milas, son dönemde film yapımcılarının uğrak yeri oldu. Film ve dizi ekiplerini ağırlamaktan memnuniyet duyan bazı vatandaşlar, dizilerde figüran olarak da görev alabiliyor.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık