Şehir Stadyumunda Çalışmalar Sürüyor

2019-2020 spor sezonu öncesi Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, stadyumu lig müsabakalarına yetiştirme çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yenilenen Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu, yeni sezon öncesi son kez bakımdan geçiriliyor.

 Şehir Stadyumunda Çalışmalar Sürüyor
  • 05 September 2019, Thursday 16:08

Özellikle stadın koşu parkurunun kullanılmaya açılmadan belirli bir bölümünün zarar görmesi sonrasında, sorumlu firma tarafından parkurun zemini yeniden ayarlanıyor.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu görevlileri koşu parkuru ile ilgili çalışmaların 10 gün içersinde tamamlanacağını belirterek, stadyumun eksiksiz olarak yeni sezona açılacağını vurguladılar.

Taraftarlardan Sitem

2019-2020 spor sezonunun başlamasına sayılı günler kala Milaslı Futbolseverler Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden bir istekleri olduğunu duyurdular.

Taraftarlar,kapalı tribün önünde yer alan bayrak direklerinin saha içersinde oynanan maçları izleme konusunda sıkıntılar yarattığını ve sahanın net olarak belirli bölümünün görünmediğini belirterek maçlar başlamadan bayrak direklerinin yedek futbolcuların kulübesinden daha uzağa yana doğru çekilmesini istiyorlar.

Geçen sene bu isteklerini iletmeye çalıştıklarını vurgulayan taraftarlar, umut ediyoruz ki bu haklı ve önemli isteğimiz Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından dikkate alınır ve biran önce çözüme kavuşur dediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık