Şehitlerimiz için araç konvoyu

Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan Mehmetçiklerimizi anmak için Milas halkı tarafından araçlarla konvoy oluşturuldu. Konvoyun ardından Milaslı Şehidimiz Sabahattin Derin’in evinin önünde saygı duruşunda bulunan kalabalığın, hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okuması duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Şehitlerimiz için araç konvoyu

Milas’ta bir araya gelen çok sayıda vatandaş, şehitlerimizi anmak için araçlarını bayraklarla donattı ve konvoy oluşturdu. “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları atarak şehir turu atan vatandaşlar, “Vatan uğruna canını hiçe sayarak ölüme koşan ve yurdumuzun dört bir köşesinden şehit düşen Mehmetçiğimizin ailelerine baş sağlığı diler, şehitlerimize de Allah’tan rahmet dileriz.” diye konuştu.
Gençlerin yoğun katılım gösterdiği konvoyun ardından çok sayıda vatandaş, Milaslı Şehidimiz Sabahattin Derin’in evinin önüne geldi.  Burada saygı duruşunda bulunan vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği anma etkinliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunurken duygu dolu anlar yaşandı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık