Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şehitlerimiz için yürüdüler

Milas’ta üniversite öğrencileri, İdlib’de meydana gelen saldırıda şehit olan 34 askerimiz için farkındalık yürüyüşü yaptı.

Şehitlerimiz için yürüdüler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu ve Veteriner Fakültesi’nde eğitim gören yaklaşık 30 öğrenci, İdlib’deki saldırıda şehit olan askerlerimiz için yürüdü. Cumartesi Pazarı’nda başlayan yürüyüşte öğrencilere polis ekipleri eşlik etti.
Sanayi Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Müştakbey Caddesi’nde devam eden yürüyüş, Atapark Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş gerçekleştiren öğrencilere, vatandaşlar da katıldı.
Atapark’ta açıklama yapan öğrencilerden İbrahim Çağatay Çağlar, “Şehitler değil, rakamlar konuşulmaya başlandı. Mehmetler, Okanlar yerine 3 şehit, 5 şehit denmeye başlandı. Sıra şehir haberlerine gelince televizyon kapatan, kanal değiştiren oldu. ‘Dayanamıyorum artık, çok üzülüyorum’  diyerek. Ama daha dün hala etten, kemikten olan, daha dün yüreği atan, fırsat buldukça ailesine, sevdiğine telefon açıp ‘iyiyim’ diyen o canlar artık nefes almıyor.” dedi.
Öğrenci topluluğu, yürüyüşün sonunda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı okudu. Şehit olan askerler için duaların okunmasının ardından yürüyüş sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis