SELİMİYE GENÇLİĞİ VE MİLAS ESNAFINDAN BAŞKAN TOKAT’A DESTEK

Selimiye mahallesinde ikamet eden gençler ve Milas Esnafı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek “her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz” dedi.

SELİMİYE GENÇLİĞİ VE MİLAS ESNAFINDAN BAŞKAN TOKAT’A DESTEK

Selimiyeli gençler ; “Mahallemizde özellikle gençlere yönelik sosyal aktivitelerin yaygınlaştırılması adına yaptığı Futbol sahası ve kazandırdığı hizmetler için Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İleriki süreçte de Başkanımızın bu hizmetlerine devam etmesi adına Selimiye gençliği olarak, arkasında olduğumuzu ve kendisini her anlamda desteklediğimizi belirtmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Selimiye gençleri ile beraber Başkan Tokat’ı ziyaret eden Milas Esnafı da  Milas’a yapmış olduğu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tokat ile  birlikte yatırım ve hizmetlerin devam etmesini istiyoruz ve Başkanımın tekrar seçilmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat verdikleri destek için Gençlere ve Milas  esnafına teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık