Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​“SENDİKALAR DEĞİL,SARAY KAPANACAK!”

​​​​​​​Tüm Emekli-Sen’in kapatılması için girişimde bulunan Ankara Valiliği tarafından açılan davada, ertelenen duruşma, 21 Mayıs tarihinde Ankara’da görülecek.

​​​​​​​“SENDİKALAR DEĞİL,SARAY KAPANACAK!”

Konuyla ilgili olarak Tüm Emekli-Sen Milas Şubesi tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Açıklama şöyle:

“Ankara Valiliği tarafından emeklilerin sendika kuramayacağı iddiası ile sendikamız hakkında açılan kapatma davası sürecinde, İstinaf Mahkemesindeki 30 Nisan 2021 tarihli duruşma salgın kısıtlamaları gerekçesi ile tarihi sonradan belirlenmek üzere ertelenmişti.

Bu defa, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 29. Hukuk Dairesi (İstinaf Mahkemesi) tarafından sendikamıza yapılan tebligatta koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen duruşmamızın 21 Mayıs 2021 Cuma günü Saat: 10.45’te görüleceği bildirilmiştir.

İşverenlere sendika kurma hakkı tanıyıp, emeklilerin sendika hakkının engellenmesi girişimlerini asla kabul etmiyoruz.

Emekten ve emeklilerden yana olan siyasi partileri, sendikaları, meslek odalarını, milletvekillerini, hukukçuları, basın mensuplarını ve tüm emekli yurttaşları duruşmaya katılarak haklı ve onurlu mücadelemize destek vermeye çağırıyoruz.

AKP İktidarı İdari yargı marifetiyle emekli sendikaları üzerinde basķı kurma nafile çabasından vaz geçmelidir. Tüm Emekli Sen şube ve temsilcilikleriyle görevinin başındadır. Açılan kapatma davaları emeklilerin sendikalaşma mücadelesini engelleyemez.

Emekli arkadaş sen yoksan bir eksiğiz.  Sen de mücadeleye katıl. Yıllarca çalışıp, ülkeye hizmet ettik. Emekliliğimizde insanca yaşayalım diye prim ödedik. Bizlere insanca yaşamayı çok görenler örgütlenmemizi, haklarımızı alacağımız bir gücümüz olmasını istemedikleri için sendikamızı engellemek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.

Tüm Emekli Sen ve tek adam rejimi karşı karşıya. Saray büyük oranda kendine bağladığı yargı marifetiyle sendikayı kapatmaya çalışıyor. Sendikamız kapatılırsa, yeniden örgütlenerek daha güçlü ve daha deneyimli olarak sokaklara geri döneceğiz.

Sonucu söyleyelim. Bu maçı her şart altında Tüm Emekli Sen rahatlıkla alır.

Velev ki yargı saraya uydu diyelim. Ertesi gün bir kuruluş dilekçesi ile 4 - 4.5 yıllık kapatma çabalarına yeniden başlamak zorunda kalırlar.

Saray rejimi ilk seçimde EYT liler, Emekliler, Z kuşağı,  esnaflar ve sistemin tüm mağdurları tarafından sandığa gömüleceginden Tüm Emekli Sen'in zaferini ilan eden maçın bitiş düdüğünü dahi duyamayacak. Çünkü ilk seçimde sandıktan çıkamayacaklar. Siyasi ömürleri yetmeyecek.

 Emeklilere insanca ve onurlu bir yaşam için toplu sözleşmeli sendika hakkını kazanıncaya dek mücadelemize devam edeceğiz.

Sendika ve emekli düşmanı AKP iktidarını da Koronavirüsü de yeneceğiz.

 İnsanca ve onurlu bir yaşam, huzurlu ve güvenli bir gelecek ve toplu sözleşmeli sendika hakkı için Türkiye’nin bütün emeklileri birleşin.

- Emekli Sendikaları Kapatılamaz!

- Sendika Hakkımız Engellenemez!

- Emekliyiz, Haklıyız, Kazanacağız!

TÜM EMEKLİLER SENDİKASI MİLAS TEMSİLCİLİĞİ”  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis