Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Seri galibiyetlere devam...

Türkiye Efeler Voleybol Ligi Play Off karşılaşmaları için avantajlı bir durumda olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor, seri galibiyetlerine devam ediyor.

Seri galibiyetlere devam...

17 Şubat Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde ligin genç ancak en zorlu takımlarından biri olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını 3-1’lik bir skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Tecrübe Galip Geldi

Efeler Liginde mücadele eden Halk Bankasının alt yapı sporcularından oluşan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Voleybol Takımı karşısında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkan ilçemiz takımı karşılaşmanın ilk setinde maça tutuk başladı. Konuk takım az hata yaptı ve seti 25-19 aldı.

Maçın ikinci setinde ekibimizin takımdaki tüm oyuncuları kusursuz oynadı, bireysel hatalar yapılmadı, servisler rakip sahada sayı olarak takımımıza yazıldı. Pasörümüz Celil’in adrese teslim paslarıyla smaçörlerimiz peş peşe sayılar almaya başladılar ve tüm bunların sonucunda seti 25-09 alan ekibimiz skoru 1-1’e eşitledi.

Maçın üçüncü setinde her iki takım adına sahada mükemmel bir mücadele izlendi. Her iki takımda seti almak adına sahaya tüm enerjilerini yansıttılar. Tecrübeyle gençliğin mücadelesinden bu sette tecrübe kazandı ve Milas Belediyespor Takımı seti 25-20 alarak skoru 2-1 yaptı.

Maçın dördüncü setinde üstün oynayan savunmada dikkatli hücumda etkili taraf ilçemiz takımı Belediyespor oldu ve seti 25-13 aldı.

Müsabakayı 3-1 kazanan Milas’ın Kaplanları maç sonunda galibiyet sevincini tribünlerdeki taraftarları ve kulüp başkanları Muhammet Tokat ile paylaştılar.

Müsabakayı baştan sona izleyen Milas Belediye Başkanı ve kulüp Başkanı Muhammet Tokat maç sonrasında sahaya inerek alınan galibiyet için takımın tüm sporcularını ve teknik yönetimi tek tek kutladı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis