Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Seydikemer’i 3 gole geçtiler

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor:3 Seydikemer Belediyespor:1

Seydikemer’i 3 gole geçtiler

Maçın Hakemleri: Türkcan Terzioğlu, Muzaffer Almaz, Nail Karacan
Beçin Gençlikspor: Yiğithan Yılmaz, Muhammet Ağralı, Hüseyin Karadeniz, Doğan Can Kartal, Şakir Çoşkun, Veysi Sarsılmaz, Berke Can Zenger, Hasan Özkan, Volkan Çulhaoğlu, İbrahim Kargı, Bekir Adıgüzel
Yedekler: Mithat Muhammet Doğramacı, Volkan Demirkıran, Burak Varmagil, Ahmet Mücahit Tatar, Ahmet Güner, Caner Bozkurt, Mehmet Taşdelen
Teknik Sorumlu: Ayhan Kale
Antrenör: İsmail Hakkı Alptekin
Seydikemer Belediyespor: Dursun Karataş, Ömer Kabaçam, Ersin Yılmaz, Burakbey Çevik, Gökhan Kabayel, Özgür Balık, Abdülmelik Hanalp, Ayetullah Kalkan, Doğukan Saçar, Osman Temizer, Ozan Tugay
Yedekler: Selami Çelik, Atakan Demir, Mehmet Arif Karımış, Yasin Tüt, Kağan Müsellim, Doğukan Aslan, Erol Turan
Teknik Sorumlu: Osman Yüksel
Güzel oyun 3 puan getirdi
Milas Şehir Stadyumunda oynanan Süper Amatör Küme Ligi maçında lig ikincisi Seydikemer Belediyespor Futbol Takımını ağırlayan Beçin Gençlikspor güzel futbolunun karşılığını 3 gol ve 3 puanla aldı.
Güzel bir havada oynanan maça Milaslı futbolseverlerin ilgisi de büyük oldu. Tamamen dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmayı Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, Futbol Federasyonu Temsilcisi eski futbol hakemi Levent Akyer ve çok sayıda futbolsever izledi.
 Yenilenmiş kadrosuyla Milaslı futbolseverlerle ilk kez buluşan Beçin Gençlikspor, genel anlamda bakıldığında maçın doksan dakikasında rakibinden daha üstün olan ve daha çok gol pozisyonları bulan takım oldu.
Maçın ilk gollük atağı konuk takımdan geldi. Dakika 2’de konuk takım ceza sahası dışında bir faul atışı kazandı.
Kaleye gönderilen topu Yiğithan elinden kaçırdı. Rakip futbolcu kafayla topu kaleye gönderdi. Kaleci Yiğithan bu kez topu alarak rakibe gol şansı tanımadı.
Dakika 13’te Beçin atağında Volkan ceza sahası içersinde topla buluştu. Pas vermek yerine kendisi vurdu. Seydikemer kalecisi Dursun ayağı ile topu kornere atarak mutlak bir golü önledi.
Dakika 20’de Beçin atağı golle sonuçlandı. Günün başarılı isimlerinden Hasan Özkan sağdan bindirdi. Topu kaleye paralel ortaladı. Volkan Çulhaoğlu hızlı bir deparla kaleciden önce araya girerek topu kafayla filelerle buluşturdu ve Beçin Gençlik 1-0 öne geçti.
Gol sonrası yine gol atakları yapan Beçin Gençlikspor oldu. Sağlı solu ataklarla konuk takım kalesine yüklenen Beçin Gençlikspor dakika 33 ve 35 te yakaladığı fırsatlardan yararlanmadı.
İlk yarı 1-0 Beçin Gençlikspor’un galibiyeti ile tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında yine ilk gol atağı konuk takımdan geldi. Ceza sahası üzerinde topla buluşan takım kaptanı Gökhan Kabayel sert bir vuruşla topu Beçin kalesine gönderdi. Top Kaleci Yiğithan’da kaldı.
Dakika 52’de gelişen Seydikemer atağında ceza sahası üzerinden Milas kalesine ortalanan top savunmadan tekrar oyuna geri döndü. Topu iyi takip eden Özgür Balık etkili bir vuruşla topu kaleye göndererek skoru 1-1 yaptı.
Dakika 61’de 61 forma numaralı ve maçın da başarılı isimlerinden biri olan Volkan Çulhaoğlu güzel bir gole imza attı.
Orta sahadan aldığı topla Seydikemer ceza sahasına giren Volkan seri çalımlarlarla konuk takım savunmasını bir bir geçti. Plase bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye atarak skoru 2-1 yaptı.
Maçın uzatma dakikalarında Beçin Gençlikspor atağında, kornerden gelen topa önce Bekir Adıgüzel ceza sahası içersinde kafayı vurdu. Top savunma arasında kaldı. Beçin savunma oyuncusu yeni transfer Hüseyin topa son dokunuşu yaparak skoru 3-1 yaptı.
Maçın kalan bölümlerinde de her iki takım adına gol sesi gelmedi ve Beçin Gençlikspor lig ikincisi Seydikemer Belediyespor’u 3 golle geçerek sahadan 3 puanla ayrıldı.
Beçin Gençlikspor aldığı bu galibiyetle zirve ve şampiyonluk yarışından kopmamış oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis