Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sezen Aksu, Meral Okay adını, hatıra ormanı ile yaşatacak

Sanatçı Sezen Aksu, 2012 yılında hayatını kaybeden senarist, oyuncu ve yazar Meral Okay anısına, TEMA Vakfı aracılığıyla Tekirdağ Kızılcaterzi sahasında 5 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturuldu. Orman Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı işbirliği ile tesis edilen sahaya Kızılçam türü fidan dikimleri yapılacak

Sezen Aksu, Meral Okay adını, hatıra ormanı ile yaşatacak


TEMA Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Sezen Aksu 2013 yılı boyunca verdiği konserlerinden elde edilen gelirlerin bir bölümünü TEMA Vakfı'nın Manisa Salihli Gökköy Hatıra Ormanı'na aktararak 5 bin adet fidan diktirmişti. 
Öte yandan, 2008 yılında değerli müzik adamları Şerif Yüzbaşıoğlu, Onno Tunç ve Uzay Heparı'nın adlarına 4 bin adet fidanı TEMA Vakfı'nın Antalya Döşemealtı Hatıra Ormanı’nda, 2015 yılında ise söz yazarı Aysel Gürel anısına Balıkesir Kepsut’ta 5 bin, 2018 yılında ise Denizli Çal ve Sundurlu sahasında Adile Naşit anısına da 5 bin adet fidanı toprakla buluşturmuştu. Meral Okay anısına tesis edilen saha ile birlikte Sezen Aksu katkıları ile dikilen fidan miktarı 24 bine ulaştı.
TEMA Vakfı, gönüllüsü Sezen Aksu'ya kurduğu hatıra ormanları ile ağaçlandırma, erozyonla mücadele ve doğal varlıkları koruma çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis