Sezer Özer, İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü güreş hocası oldu

​​​​​​​Türk Minder Güreşi’nde  gençlik yıllarında bir çok başarılara imza atan, Türk Güreş Milli Takımı’na seçilen, elde ettiği başarılarla sayısız madalyalar kazanarak  Güreş Milli takımında iz bırakan  Sezer Özer Hoca, güreş branşını  yeni açan Milas  İsmetpaşa  Gençlikspor Kulübü’nün güreş takımı hocası oldu.

Sezer Özer, İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü güreş hocası oldu
  • 09 January 2022, Sunday 12:22

Güreşi bıraktıktan sonra uzun yıllar muhtelif takımları Aydın’da çalıştıran Sezer Özer, en son Milas İhtisasspor Güreş Kulübü’nde görev yapıyordu. Güreşe  başladığı yıllarda  Muğla Güreşi’nin duayenlerinden  Merhum Ahmet Kozak hocanın öğrencisi olan Sezer Özer, Milas’ta  ata sporuna ilginin çok az olduğunu, ata sporu güreş için, güreşe meraklı olan Milaslı güreşçilerin İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü çatısı altında olmalarını rica etti .

Merhum Ahmet Kozak Hoca’dan zamanında çok şeyler öğrendiğini vurgu yapan eski Milli Güreşçi Sezer Özer, eskiden Milas ilçesinden bir çok tanınmış güreşçilerin yetiştiğini, Türk Güreş Milli Kakımlarına seçildiğine vurgu yaptıktan sonra, eskisi gibi güreşe meraklı olan güreşçi adaylarıyla çalışmak istediğini söyledi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık