Yeni Milasspor U18 Takımı Pazar günü deplasmanda  Turgutreis  U18 Takımı ile karşılaşacak

Yeni Milasspor U18 Takımı Pazar günü deplasmanda  Turgutreis  U18 Takımı ile karşılaşacak
  • 09 January 2022, Sunday 12:24

Muğla Mahalli Ligi’nin güzide takımlarından Yeni Milasspor  U18 Takımı,  Cumartesi günü saat 14:00’de deplasmanda Bodrum Turgutreisspor U18 Takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Mahalli U18 Ligi’nde ilk kez yer alacak olan Yeni Milasspor Kulübü U18 Takımı Hocası  Oğuz Yetkin, takımı hakkında gazetemize şu bilgileri verdi:

“Muğla Mahalli Ligi’nde bu sezon ilk kez mahalli U18 Liginde yer alacağız. Yeni Milasspor  alt yapısında bu sezon U16 ligi takımının yanı sıra U18 takımını da çalıştıracağım. İlk kez mahalli  U18 liginde yer alacağımız için çalıştırdığım sporcularımı motive etmek için çalışmalarımıza disiplin içerisinde devam ediyoruz. Hafta sonu grubumuzda yer alan Bodrum Turgutreisspor  takımıyla  deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. U18 liginde başarılı olmak için çalışmalarımıza Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam ediyoruz. Takımımda forma giyen sporcularımdan son derece memnunum. U18 liginde başarılı olmak istiyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak ilk kez U18 ligine katılan Yeni Milasspor takımına bundan sonra oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz..

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık