Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sezonun ilk şampiyonu Bodrum Veteranlar

7-11 Nisan tarihleri arasında  Antalya Limak Arcadia Resort Otel'de düzenlenen  Soccer Cup Masterlar Futbol Turnuvasında ilimiz Muğla adına müsabakaya katılan Bodrum Veteranlar Futbol Takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Sezonun ilk şampiyonu Bodrum Veteranlar

14 takımın iştirak ettiği futbol turnuvasında ilk maçlarında Beşiktaş Masterlar Futbol takımını penaltı atışları sonrasında yenen Bodrum Veteranlar Takımı, çeyrek final karşılaşmasında Antalyaspor Masterlarını yenerek adını turnuvanın yarı finaline yazdırdı.

Yarı final maçında İstanbul  Çamoluk Masterlarıyla karşılaşan ilimiz temsilcisi bu takımı da yenerek turnuvanın finalisti oldu.

Şampiyonluk maçı

Bodrum Veteranlar:4 -İstanbul Silivri Masterları:2

Antalya Masterlar Futbol Turnuvasının final ve şampiyonluk karşılaşmasında Silivrispor  Masterları karşısında iyi oyunlarını 4 golle süsleyen Bodrum Veteranlar Takımı maçı 4-2 kazanarak hem turnuvanın hem de Masterlar Sezonunun ilk şampiyonu oldu.

Milaslı futbolcular Ali Akin Çilek, Dinçer Çetin, Erkan Yılmaz ve Hasan Eren'in de formasını giydikleri Bodrum Veterenlar Takımını Turnuvaya takımın teknik sorumlusu Selim Demirci ve takımın antrenörü olan aynı zamanda takımın kalesini koruyan Tanju Nayman hazırladılar.

Bodrum'a Bir Şampiyonluk 3 Kupayla Döndüler

2020-2021 Spor sezonunun Antalya'da düzenlenen Masterlar Futbol Turnuvasında karşılaştıkları tüm takımları yenerek turnuvanın namağlup şampiyonu olan Bodrumspor Veteranlar Takımı şampiyonluğun yanısıra 2 kupa daha kazanarak turnuvayı tamamladılar.

Turnuvanın en iyi kalecisi olan Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı kalecisi Tanju Nayman ile turnuvada attığı 11 golle gol kralı ünvanını alan Murat Karadeniz de Bodrum Veteranlarına birer kupa daha kazandırdılar.

Turnuva Dereceleri

Şampiyon Takım: Bodrum Veteranlar

En İyi Kaleci: Tanju Nayman

Gol Kralı: Murat Karadeniz

Bodrum Veteranlar Futbol Takımı: Tanju Nayman,Birol Aydemir,Turgay Kaplan,Dinçer Çetin,Serkan Dikmen,Burak Avşar, Ali Akın Çilek Lokman Vetter,Deniz Kibar,Hilmi Koşar,Murat Karadeniz,Salih Gözen,Halil Tutar, Erkab Yılmaz, Hasan Eren,Günay Birgül, Şaban Ocak

Teknik Sorumlu:Selim Demirci

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık