Sezonun ilk uçuşunun yolcularına çiçekli karşılama

​​​​​​​Milas-Bodrum Havalimanı, Easy Jet Havayolları’nın İngiltere’den düzenlediği seferle yılın ilk dış hat uçuşunu karşıladı. 

Sezonun ilk uçuşunun yolcularına çiçekli karşılama

Milas-Bodrum Havalimanına İngiltere’den gelen ilk yurtdışı uçuş, su takıyla karşılandı. Easy Jet  Havayollarının A-320 tipi uçağıyla 180  yolcu Bristol’den Milas-Bodrum Havalimanı’na geldi. İki yıl aradan sonra Milas’a gelen İngiliz yolcular terminalde yerel halk oyunları ve çiçeklerle  karşılandı.

TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, “Havalimanımızda sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı  yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmak üzere paydaşlarımızla işbirliği içindeyiz. Bu sezon yolcu trafiğimizin geçen yıla göre artacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” dedi.

Milas-Bodrum Havalimanı Mülki İdare Amiri, Milas Kaymakamı M. Ünver Böke ise, “Bugün Milas-Bodrum Havalimanına yılın ilk yurtdışı uçuşu gerçekleşti. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2021 yılında yakalanan yolcu rakamları oldukça önemliydi; sadece gelen yolcuda 500 bin bandının üzerinde rakamlar elde etmiştik. 2022 yılında bu rakamların da çok üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Sadece bölgemizin ve ülkemizin değil, dünyanın ender güzellikteki destinasyonlarından olan Milas-Bodrum’un, etkisini yitiren küresel pandemi koşulları ile birlikte tüm dünyadan daha çok ziyaretçi tarafından ziyaret edileceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık