Şikayet ve istekleri dinlediler

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Şikayet ve istekleri dinlediler

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve CHP Milas İlçe Yönetimi, Milas Süt Birliği, Milas Şoförler Odası, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası ve Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, şikayet ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Suat Özcan, Süt Birliği Başkanı Ali Ihsan Gezgin’den  süt üreticilerinin görüş ve taleplerini içeren bir çalışma talebinde bulunduğunu söyledi.

Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Pascal ve yönetimini de ziyaret eden Milletvekili Özcan ve İlçe Yönetimi, şikayetlerini dinledi.

Pandemi sürecinde mağdur olan şoför esnafının mağduriyetinin Muğla UKOME tarafından gerekli çalışmaların yapılması talebinde bulunulduğunu söyleyen Suat Özcan, “Söz konusu talep ve önerileri içeren bir çalışma raporu hazırlanmasını istedim” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra da Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri ile Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti.

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, pandemi süresince mağdur olan oda üyelerinin halk bankası ve esnaf kefalet kooperatifince verilen kredi yerine esnafın hibe veya prim şeklinde çalışmalarla desteklenmesi, OSB’lerdeki vergi muhafiyetlerinin gıda yapan ve satan esnafımız için de uygulanması (ilan, reklam vb . Ödemeleri, Elektirik ücret indirimleri) konusunda Milletvekili Özcan’dan destek beklediklerini söyledi.

Milletvekili Özcan da diğer istek ve öneriler ile ilgili bir rapor hazırlanarak kendisine iletilmesini istedi.

Milletvekili Suat Özcan, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ile de pandemi sürecinde esnafın durumunu, talep ve önerilerini görüştüklerini söyleyerek, “Misafirperverliklerinden dolayı bütün oda ve birlik başkanı ile yönetimine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık